*NIEUW* in ons gamma: PELLENC

Steeds meer professionele gebruikers zijn overtuigd van de vele voordelen van accu-tuingereedschap. Vanaf nu kunnen wij hen een uitgebreid assortiment van PELLENC; pionier van professioneel accu-tuingereedschap; aanbieden !

Met de Ultra Lithium Batterijen van Pellenc is het mogelijk om een hele dag te werken zonder het gereedschap op te laden ! Daarnaast kunt u met eenzelfde batterij verschillende machines van energie voorzien; bijvoorbeeld een heggenschaar en een grasmaaier. De batterijen kunnen op de rug gedragen worden met behulp van een ergonomisch harnas dat perfect aangepast kan worden aan de gebruiker maar ook aan het gebruikte gereedschap. Zo kunt u vele uren na elkaar op een comfortabele manier verder werken. Bovendien heeft u geen last van vervuilende uitlaatgassen en is het geluidsniveau veel lager.

Kom gerust eens langs in onze winkel om kennis te maken met ons aanbod van Pellenc: heggenscharen, bosmaaiers, snoeizagen en snoeischaren, bladblazers, grasmaaiers, een schoffelmachine enzovoort.

TIP !!! We hebben verschillende DEMO-machines van Pellenc ter beschikking om zelf uit te testen. Meer info in onze winkel !