Pellenc Airion 2

Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 907,00 €
Korting
Beschrijving

 

De Airion 2 is een uiterst duurzame bladblazer; 100% waterdicht en beschermd tegen stof met een robuuste behuizing uit magnesiumlegering. Dankzij de gebogen inlaat ligt de Airion 2 perfect in balans, zodat u gedurende enkele uren met de blazer kunt werken zonder dat er vermoeidheidsverschijnselen of bijzondere spanning in de pols optreden. Deze krachtige blazer voldoet onder alle weersomstandigheden aan de behoeften van professionals. Het geluidsniveau ligt veel lager dan bij een blazer met 2takt-motor.  Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kan de Helion Telescopic uitgerust worden met 4 verschillende batterijen: de Ultra Lithium Battery 400, 700, 1100 of 1500. Deze batterijen kunt u dan ook gebruiken voor de andere Pellenc-gereedschappen, zoals onder andere een heggenschaar of snoeischaar. Op die manier kunt u heel wat brandstofkosten uitsparen ! De blaaskracht van de Airion 2 kan geregeld worden met een snelheidsschakelaar (4 standen) en bij elke snelheid is tevens een boostfunctie mogelijk. Een ronde én een platte blaasbuis worden beiden standaard meegeleverd.

Tip !!! Maak gebruik van onze demomachine en ontdek hoe comfortabel u met deze machine uw tuin of terrein kunt schoonblazen.

Kenmerken

  • gemiddeld luchtvolume: 920 m³/u (boost) - 810 m3/u (snelheid 4)
  • maximale luchtsnelheid: 66 m/s (boost) - 57 m/s (snelheid 4)

!!! De vermelde verkoopprijs is zonder batterij en lader.

Info over de batterijen, laders en andere gereedschappen kunt u vinden in de rubriek COMBISYSTEMEN.

*HERFSTACTIE 2017 PELLENC* geldig van 01/09/17 t.e.m. 31/12/17

Bij aankoop van een Ultra Lithium Batterij 1100 of 1500 betaalt u voor de Airion 2 slechts de helft van de normale verkoopprijs !