Robomow RS625 Pro

Robomow_RS625_showing_blade
Robomow_RS625_top
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 2399,00 €
Korting
Beschrijving

 

De RS625 Pro is een robotmaaier die snel kan maaien door zijn grote maaibreedte. Daardoor heeft hij minder maaiuren nodig en blijft er meer tijd over om van uw gazon te genieten ! Zeer kenmerkend zijn de stevige en sterke messen die buiten de wielen kunnen maaien. In combinatie met het zwevend maaidek van dit RS-model bent u zeker van een uitstekend maairesultaat. Daarnaast is ook het randmaaien van de gazon uniek voor Robomow. Met de gratis Robomow App kunt u de maaier eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet.

De RS625 Pro is uitgerust met een GSM-module. Deze zorgt er voor dat u een melding ontvangt op uw mobiel apparaat indien er een probleem is met de maaier of als het alarmsysteem is geactiveerd (bv. nuttig als u op reis bent !). Daarnaast is er dankzij deze module een constante upload van de technische gegevens van uw Robomow. Hierdoor kunnen wij als service-dealer eventuele problemen sneller oplossen.

De RS625 Pro is, net als alle Pro-modellen, geproduceerd met componenten van de allerbeste kwaliteit waardoor dit een uiterst betrouwbare, krachtige en sterke robotmaaier is ! Dit model vereist een professionele installatie en geniet van 2 jaar garantie. Zowel tijdens de garantieperiode als daarna kunt u uiteraard steeds op onze professionele service rekenen.

Kenmerken

  • geschikt voor gazons tot 2600 m2
  • 2 sterke maaimessen
  • accu 26V Lithium 4,5 Ah
  • standaard power wheels (extra brede wielen)
  • robogrips (voor extra grip op hellingen) verkrijgbaar als optie 
  • Robohome verkrijgbaar als optie

Dit model is niet meer in voorraad.