Robomow RS635 Pro S

Robomow_RS635_showing_blade
Robomow_RS635_top
Robomow RS_side with RoboHome7
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 3099,00 €
Korting
Beschrijving

 

De RS635 Pro S is het topmodel van Robomow ! Dankzij de extra krachtige accu en grote maaibreedte heeft hij minder maaiuren nodig dan andere robotmaaiers en blijft er meer tijd over om van uw gazon te genieten. Zeer kenmerkend zijn de stevige en sterke messen die buiten de wielen kunnen maaien. In combinatie met het zwevend maaidek van dit RS-model bent u zeker van een uitstekend maairesultaat. Daarnaast is ook het randmaaien van de gazon uniek voor Robomow. Met de gratis Robomow App kunt u de maaier eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet.

De RS635 Pro is uitgerust met een GSM-module. Deze zorgt er voor dat u een melding ontvangt op uw mobiel apparaat indien er een probleem is met de maaier of als het alarmsysteem is geactiveerd (bv. nuttig als u op reis bent !). Daarnaast is er dankzij deze module een constante upload van de technische gegevens van uw Robomow. Hierdoor kunnen wij als service-dealer eventuele problemen sneller oplossen.

De RS635 Pro is, net als alle Pro-modellen, geproduceerd met componenten van de allerbeste kwaliteit waardoor dit een uiterst betrouwbare, krachtige en sterke robotmaaier is ! Dit model vereist een professionele installatie en geniet van 2 jaar garantie. Zowel tijdens de garantieperiode als daarna kunt u uiteraard steeds op onze professionele service rekenen.

Kenmerken

  • geschikt voor gazons tot 3600 m2
  • 2 sterke maaimessen
  • accu 26V Lithium 6 Ah
  • standaard power wheels (extra brede wielen) 
  • standaard robogrips (voor extra grip op hellingen)
  • Robohome inbegrepen !

Dit model is niet meer in voorraad.