Robomow RX20 Pro

Robomow RX_ side8
Robomow RX_45 degrees7
Robomow RX_showing blade1
Robomow RX_top8
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 699,00 €
Korting
Beschrijving

 

De Robomow RX20 Pro is specifiek ontworpen voor de kleine gazonoppervlaktes. Het is een zeer compacte, maar ook degelijke robotmaaier met robuuste aandrijfwielen.  Zeer kenmerkend is het stevige en sterke mes dat ook de rand van uw gazon kan maaien. Dankzij het zwevend maaidek en glijvlak aan de achterzijde "glijdt" de maaier over het gazon wat resulteert in een uitstekend maairesultaat. Dit RX-model verlaat automatisch het basisstation, maait uw gazon en keert zelfstandig terug om zich op te laden.

De RX20 Pro is uitgerust met een GSM-module. Deze zorgt er voor dat u een melding ontvangt op uw mobiel apparaat indien er een probleem is met de maaier of als het alarmsysteem is geactiveerd (bv. nuttig als u op reis bent !). Daarnaast is er dankzij deze module een constante upload van de technische gegevens van uw Robomow. Hierdoor kunnen wij als service-dealer eventuele problemen sneller oplossen. Bij de RX20 Pro kunt u ook gebruik maken van de gratis Robomow App. Hiermee kunt u de maaier eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet.

De RX20 Pro is, net als alle Pro-modellen, geproduceerd met componenten van de allerbeste kwaliteit waardoor dit een uiterst betrouwbare, krachtige en sterke robotmaaier is ! Dit model vereist een professionele installatie en geniet van 2 jaar garantie. Zowel tijdens de garantieperiode als daarna kunt u uiteraard steeds op onze professionele service rekenen.

Kenmerken

  • geschikt voor gazons tot 200 m2
  • 1 sterk maaimes
  • Robohome verkrijgbaar als optie

Dit model is niet meer in voorraad.