Stiga Park 720 PW

Basisprijs inclusief BTW6099,00 €
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 4880,00 €
Korting -1219,00 €
Beschrijving

 

De Stiga Park frontmaaiers maken gebruik van een knikbesturing waarmee u probleemloos rond bomen, bloemenperken of andere obstakels kunt rijden. De unieke 50/50 knikbesturing zorgt ervoor dat de zitmaaier niet uitzwenkt, dus geen gevaar voor schade aan bloemen of dergelijke ! De snelheid kunt u vlot aanpassen door middel van een pedaal (hydrostatische aandrijving) en dan is er ook nog de hydraulische stuurbekrachtiging die bijdraagt aan de uitstekende wendbaarheid van de Park 720 PW.

 

Met het combi-maaidek kunt u gemakkelijk wisselen tussen mulchen (voor bemesten van het gazon) en achteruitworp (voor het maaien van hoog gras). De elektrische maaihoogte-instelling maakt het mogelijk om de maaihoogte te verstellen met een simpele druk op de knop zonder te hoeven stoppen of af te stappen. Het besturingspaneel op de zijkant biedt gemakkelijke controle van de machine vanaf de ergonomische, verstelbare comfortzitting met extra hoge rugsteun.

De Park 720 PW is dus een uiterst comfortabele machine om uw gazon te maaien, maar Stiga heeft bovendien een groot aanbod van accessoires om deze frontmaaier het hele jaar door te kunnen gebruiken voor het onderhoud in en rond uw tuin. Meer info hierover op www.stiga.be.

DEZE KORTING (-20%) IS GELDIG VAN 3 T.E.M. 31/01/19 ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Kenmerken

  • motor Briggs&Stratton Vanguard 18 pk 2-cilinder
  • hydrostatische achterwielaandrijving
  • maaidek 105 cm