Stiga Park 740 PWX

Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 8339,00 €
Korting
Beschrijving

 

De Stiga Park 740 PWX maakt gebruik van een knikbesturing waarmee u probleemloos rond bomen, bloemenperken of andere obstakels kunt rijden. De unieke 50/50 knikbesturing zorgt ervoor dat de zitmaaier niet uitzwenkt, dus geen gevaar voor schade aan bloemen of dergelijke ! De snelheid kunt u vlot aanpassen door middel van een pedaal (hydrostatische aandrijving) en dan is er ook nog de hydraulische stuurbekrachtiging die bijdraagt aan de uitstekende wendbaarheid van deze zitmaaier. De Park 740 PWX heeft vierwielaandrijving voor een perfecte grip op hellingen en natte ondergronden.  Zijn B & S Vanguard motor met 2 cilinders heeft een lager trillings- en geluidsniveau wat zorgt voor een nog betere rijervaring.

Met het combi-maaidek kunt u gemakkelijk wisselen tussen mulchen (voor bemesten van het gazon) en achteruitworp (voor het maaien van hoog gras). De elektrische maaihoogte-instelling maakt het mogelijk om de maaihoogte te verstellen met een simpele druk op de knop zonder te hoeven stoppen of af te stappen. Het besturingspaneel op de zijkant biedt gemakkelijke controle van de machine vanaf de ergonomische, verstelbare comfortzitting met extra hoge rugsteun. Verder is deze frontmaaier uitgerust met een verstelbaar stuurwiel met stuurknop, brede banden met Stiga gazonprofiel en een benzinetank van 12 liter. Dankzij de felle LED-koplampen kunt u deze frontmaaier ook 's avonds en bij duister weer gebruiken.

De Park 740 PWX is dus een uiterst comfortabele machine om uw gazon te maaien, maar Stiga heeft bovendien een groot aanbod van accessoires om deze frontmaaier het hele jaar door te kunnen gebruiken voor het onderhoud in en rond uw tuin. Meer info hierover op www.stiga.be.

Er zijn nog vele andere Park 4WD-modellen beschikbaar; kom gerust langs in onze winkel voor meer info  !

Kenmerken

  • motor Briggs&Stratton Vanguard 18 pk 2-cilinder
  • hydrostatische vierwielaandrijving
  • maaidek 110 cm elektrische hoogteregeling