Stiga Park Pro 340 IX

Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 9900,00 €
Korting
Beschrijving

 

De Park Pro 340 IX is de juiste keuze voor veeleisende gebruikers die hoogwaardige prestaties willen. Deze frontmaaier met 50:50 knikbesturing wordt aangedreven door een 2-cilinder Briggs & Stratton Vanguard 18 pk  benzinemotor. De vierwielaandrijving zorgt ervoor dat u ook grote, hellende oppervlakken gemakkelijk kunt maaien. Verder is deze Park Pro uitgerust met hydraulische stuurbekrachtiging, een comfortzitting met extra hoge rugsteun en armsteunen, een verstelbaar stuur met stuurknop en extra brede banden op dubbele kogellagers. Een uiterst wendbare en comfortabele frontmaaier dus voor iedereen die een grote gazonoppervlakte moet onderhouden !

Met het combi-maaidek kunt u gemakkelijk wisselen tussen mulchen (voor bemesten van het gazon) en achteruitworp (voor het maaien van hoog gras). De elektrische maaihoogte-instelling maakt het mogelijk om de maaihoogte te verstellen met een simpele druk op de knop zonder te hoeven stoppen of af te stappen. De Park Pro 340 IX is voorzien van elektromagnetische mesinschakeling en het maaidek kan hydraulisch gelift worden. Het besturingspaneel op de zijkant biedt gemakkelijke controle van de machine. Deze frontmaaier is uitgerust met brede banden met Stiga gazonprofiel en een extra grote benzinetank van 15 liter. Dankzij de felle LED-koplampen kunt u deze frontmaaier ook 's avonds en bij duister weer gebruiken.

Stiga heeft een groot aanbod van accessoires om deze frontmaaier het hele jaar door te kunnen gebruiken voor het onderhoud in en rond uw tuin. Meer info hierover op www.stiga.be of in onze winkel.

Er zijn ook nog andere Park Pro 4WD-modellen beschikbaar; kom gerust langs in onze winkel voor meer info  !

Kenmerken

  • motor Briggs&Stratton Vanguard 18 pk 2-cilinder
  • hydrostatische vierwielaandrijving
  • maaidek 110 cm elektrische hoogteregeling