Stiga Park Ranger HST

Basisprijs inclusief BTW6500,00 €
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 5200,00 €
Korting -1300,00 €
Beschrijving

 

De Stiga Park frontmaaiers maken gebruik van een knikbesturing waarmee u probleemloos rond bomen, bloemenperken of andere obstakels kunt rijden. De unieke 50/50 knikbesturing zorgt ervoor dat de zitmaaier niet uitzwenkt, dus geen gevaar voor schade aan bloemen of dergelijke ! De snelheid kunt u vlot aanpassen door middel van een pedaal (hydrostatische aandrijving) en dan is er ook nog de hydraulische stuurbekrachtiging die bijdraagt aan de uitstekende wendbaarheid van de Park Ranger HST.

Met het combi-maaidek kunt u gemakkelijk wisselen tussen mulchen (voor bemesten van het gazon) en achteruitworp (voor het maaien van hoog gras). De elektrische maaihoogte-instelling maakt het mogelijk om de maaihoogte te verstellen met een simpele druk op de knop zonder te hoeven stoppen of af te stappen. Het besturingspaneel op de zijkant biedt gemakkelijke controle van de machine vanaf de ergonomische, verstelbare comfortzitting met extra hoge rugsteun.

De Park Ranger HST is dus een uiterst comfortabele machine om uw gazon te maaien, maar Stiga heeft bovendien een groot aanbod van accessoires om deze frontmaaier het hele jaar door te kunnen gebruiken voor het onderhoud in en rond uw tuin. Meer info hierover op www.stiga.be.

UITVERKOOP ! DEZE KORTING (-20%) IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT. 

Kenmerken

  • motor Honda GCV 530 16pk 2-cilinder
  • hydrostatische achterwielaandrijving
  • maaidek 110 cm